I år tilbyr Daatland Media billig IT-hjelp til bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Vår alt-i-ett tjeneste sikrer deg en enklere og mer bekymringsfri IT-hverdag.

Eksempler på arbeid som utføres:

 • Digitalisering.
 • Rådgiving og tiltak for å sikre bedre informasjonssikkerhet.
 • Hjelp til kostnadsbesparende tiltak.
 • Drift/vedlikehold eller flytting av nettside.
 • Design av nettside (WordPress).
 • Innholdsproduksjon til nettside.
 • Oversetting eller bearbeiding av tekst.
 • Grunnleggende søkemotoroptimalisering (SEO).
 • Webredaktør.
 • Koordinering med andre IT-bedrifter, mediebyrå og designbyrå.
 • Hjelp til å velge riktig leverandør av annet IT/designarbeid.

Ut 2020 er timepris kr. 450,- ved kjøp av timebank på fem timer eller mer. Timepris for kjøp av timebank på 50 timer er kr. 400,-. Enkelt-time er kr. 700,-. Alle priser er eks MVA, timebank betales forskuddsvis.

SE PRISLISTE

Det er også mulig å tegne driftsavtale, dette anbefales for firma som ønsker å sikre seg kapasitet og gir reduserte timepriser (fra 450,- til 600,- eks MVA).

OBS! Grunnet Koronapandemien må vi påpeke at det ikke vil være anledning til å leie oss inn for å dekke opp for permittert arbeidskraft innen Web/IT. På grunn av stor pågang har vi begrenset med ledig kapasitet og prioriterer derfor frivillige organisasjoner, småbedrifter og idrettslag.

Om tilbudet

Daatland Media har som formål å tilby et rimelig og edruelig alternativ, spesielt for bedrifter og organisasjoner som ikke har mulighet til å betale veiledende satser for markedet, som har begrenset behov eller behøver midlertidig avlastning. Vi er gjerne en inngangsportal/springbrett for firma som ønsker å starte forsiktig, før vi henviser videre til spesialister/større aktører. Vi har også erfaring med å hjelpe idrettslag og ideelle organisasjoner.

Vår kapasitet er begrenset, tilbudet gjelder derfor så langt kapasiteten rekker. Det er også et tak på 50 timer i måneden per bedrift for timebank (gjelder ikke vanlige driftsavtaler), slik at vi får anledning til å hjelpe flere.

Daatland Media samarbeider med flere markedsledende selskap og vil alltid henvise videre der hvor det vurderes at andre kan gjøre en bedre jobb (der gjelder egne priser). Vårt fokus er utelukkende kundens beste.

Om Daatland Media

Daatland Media anvender kunnskap og erfaring fra Sjøforsvaret (informasjonssikkert/informasjonssystemer) og Universitet i Bergen (design/drift/IT) for å garantere deg best mulig kvalitet.

Send oss en e-post med ditt behov så kontakter vi deg.

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her