Rådgiving - Daatland Media
99176
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-99176,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Rådgiving

Design

Få tips og råd i hvordan dine behov og utfordringer kan løses. Det er mange fallgruver og en rivende utvikling innen designfeltet, hos oss kan du få en samtale med en som kan faget.

Produktutvikling

 

Har du en Idé til et knallgodt nytt produkt eller en ny tjeneste? Lurer du på hva som er teknisk mulig å utrette og hvilke resurser som kreves? Vi kan bistå med tips og råd for hva du behøver for å bringe idéen til livs.

Sosiale medier

Sosiale medier er et krevende fagfelt med et komplisert lovverk. Vi har jobbet med noen av verdens største nettfora og har lang erfaring med de ledende sosiale plattformene, vi har også samarbeid med flere selskap som er spesialister innen området. Møt oss gjerne for en prat om løsningene som er best for deg og ditt firma.

Sikkerhet

Informasjonssikkerhet er en av hjørnesteinene i enhver bedrift. Vi har lært fra de beste (forsvaret) og kan dele av vår erfaring og hjelpe deg med å finne gode samarbeidspartnere.