Design og utvikling - Daatland Media
98973
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-98973,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Design og utvikling

Nettside

Kom igang med en brukervennlig og lekker nettside. Vi spesialiserer oss blant annet på rimelige løsninger rettet mot idrettslag, små- og mellomstore bedrifter og privatpersoner.

 

Med en nettside bygget på populære WordPress sikres du en rimelig og robust løsning uten at du behøver å binde deg til et og samme selskap. Vi kan også drifte sidene og produsere innhold etter avtale.

Fra kr. 4 900,- | Les mer

Optimalisering

“Hvor er beste stedet å gjemme et lik? På side to av et google-søk.”

 

Har du alt en nettside? La oss optimalisere siden og sørge for at den blir mer søkbar, laster raskere og er sikker. Vi kan foreta alt fra enkel analyse til å gjennomføre tiltak som er nødvendig.

 

Hvorfor optimalisere? For å øke trafikken! Vi har erfart trafikk-vekst på 200-300% på noe så grunnleggende som å redusere størrelsen på bilder.

Timepris kr. 690,-

UX-design

Setter sitt produkt brukeren i sentrum? Vi kan teste dine løsninger med fokusgrupper, spørreundersøkelser og ytterligere testing for å gjøre opplevelsen enda bedre.

Timepris kr. 690,-

Webmaster

Drifting av nettsider er krevende og krever tverrfaglig kompetanse innen design og utvikling. Vi har løsnigner for firma som ønsker å overlate dette arbeidet til andre.

Fra kr. 490,- pr. mnd | Les mer