20171019_205545 (1)

Midt i mediebyen

Sentralt plassert slik at du kan få best mulig hjelp. I våre moderne lokaler i Media City Bergen befinner vi oss midt i smørøyet. Vi er i samme bygg som Norges største mediehus og mediebyrå, vegg i vegg med det innovative miljøet ved Universitet i Bergen og medieklyngen NCE Media.

Vi henter inspirasjon og samarbeider tett med små og store bedrifter slik at vi er best rustet til å levere som avtalt. Der vi ikke kan hjelpe deg vil vi peke deg i riktig retning.

"Samarbeid når du kan, konkurrer når du må"

Hei! Jeg er

Vidar Daatland

Min indre driv er å hjelpe der jeg kan. I over et tiår har jeg bistått firma og organisasjoner som opplever det som for dyrt å krevende å ta i bruk ny teknologi. For hvert oppdrag setter jeg sammen et team, gjerne i samarbeid med dyktige firma som holder til i samme lokaler som vi gjør, slik at vi best kan levere det du trenger.

Jeg er utdannet spesialist i sjøforsvaret (sambands- og informasjonssystemer) og utdannet innen design, informasjonsvitenskap og medievitenskap ved Universitet i Bergen. Min verktøykasse består av design, journalistikk, utvikling, medieproduksjon, informasjonssikkerhet og ledelse, med 20 års arbeidserfaring fra Prisguiden, breddefotballen, Sjøforsvaret , Posten og Mediehuset Tek. Serienytt er blant nettstedene jeg har grunnlagt.

Jeg har lansert landsledende nettaviser, deltatt i redningsoperasjoner til sjøs og etablert fotball-lag i breddefotballen med fokus på å forhindre frafall. Jeg brenner for å hjelpe firma med å dele erfaring og slik hjelpe firma og privatpersoner med å digitalisere og effektivisere.

Fyr avgårde en mail til vidar@daatlandmedia.no om du trenger hjelp!