Om oss - Daatland Media
99107
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-99107,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Om oss

Erfaring og kunnskap som teller

Tverrfaglig tilnærming

Få hjelp av noen som har vært i dine sko. Vi eier, utvikler og drifter vellykkede nettsider og har flere års erfaring fra pressen, forsvaret, frivillige organisasjoner, universitet og suksessrike kommersielle selskaper.

Bli kjent med oss

I hjertet av mediebyen

Universitetet i Bergen har vært både studiested og arbeidsplass.

I våre moderne lokaler i Media City Bergen befinner vi oss midt i smørøyet. Vi er i samme bygg som Norges største mediehus og mediebyrå, vegg i vegg med det innovative miljøet ved Universitet i Bergen og medieklyngen NCE Media.

 

Vi henter inspirasjon og samarbeider tett med små og store bedrifter. Der vi ikke kan hjelpe deg vil vi peke deg i riktig retning.

Vidar Daatland

Vidar Daatland

Rådgiver

Vidar har tverrfaglig bakgrunn fra sjøforsvaret, Posten, Tek.no, Universitet i Bergen (UiB), Prisguiden og Serienytt.no. Utdannet innen kommunikasjon, sikkerhet og design fra forsvaret og UiB.