“Walking a mile in someone else’s shoes isn’t as much about the walk or the shoes; it’s to be able to think like they think, feel what they feel, and understand why they are who and where they are. Every step is about empathy.”

Universitetet i Bergen har vært både studiested og arbeidsplass.

Midt i mediebyen

Sentralt plassert slik at du kan få best mulig hjelp. I våre moderne lokaler i Media City Bergen befinner vi oss midt i smørøyet. Vi er i samme bygg som Norges største mediehus og mediebyrå, vegg i vegg med det innovative miljøet ved Universitet i Bergen og medieklyngen NCE Media.

Vi henter inspirasjon og samarbeider tett med små og store bedrifter. Der vi ikke kan hjelpe deg vil vi peke deg i riktig retning.

"Samarbeid når du kan, konkurrer når du må"

Hei! Jeg er

Vidar Daatland

Min indre driv er å hjelpe der jeg kan. I over et tiår har jeg bistått firma og organisasjoner som opplever det som for kostbart og krevende å ta i bruk ny teknologi.

Jeg har studert sambands- og informasjonssystemer (forsvaret), design, informasjonsvitenskap og medievitenskap (Universitet i Bergen). Jeg har 20 års arbeidserfaring fra Prisguiden, breddefotballen, Sjøforsvaret, Posten og pressen.

Ta gjerne kontakt om det er noe jeg kan hjelpe deg med.

Ansatte

Mia Carslen

Innholdsansvarlig

Thomas Wahl

Marked

Arvid Olsen Daatland

Webmaster

Arlind Devolli

Webmaster

Robin Nesse

Webmaster

Samarbeidspartnere

Hans Erik Unneland

Fotograf

Kenneth Remy Sritharan

Produsent

BIlde av nettsiden Serienytt.

Om Serienytt

Kunnskap gjennom erfaring

Daatland Media eier og drifter blant Serienytt.no, en ledende norsk kulturnettside drevet uten offentlig støtte og tunge investormidler.

Dette gir et miljø som sikrer erfaring med å finne effektive og kostnadsbaserte løsninger på utfordringer som spesielt små- og mellomstore bedrifter står overfor. Løsninger som vi gjerne deler med bedrifter, presse og organisasjoner.